Hopp til innhold

STOOPEN & MEEÛS

En lidenskap for farge. Dette har vært drivskraften til Stoopen & Meeûs i over 120 år. Fra vårt hovedkontor i hjertet av Europa, deler vi denne lidenskapen med våre kunder ved å tilby premium-kvalitets pigmenter, fargestoffer, mineralprodukter til en ærlig pris. Våre kunder er vår topprioritet, og vi søker etter svar på deres unike fargebehov sammen.

Verdier
Stoopen & Meeûs er et belgisk selskap med en stolt historie. Vi er dedikert til å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder, leverandører og ansatte.
Våre produkter er miljøvennlige, takket være deres mineralbaserte ingredienser og at vi unngår å bruke VOC. Dette tillater oss å fremme en mer naturlig, miljøvennlig tilnærming til maling.

Som et resultat av mange års erfaring selger vi våre pigmenter, fargestoffer og mineralbelegg for vegger og gulv i over 80 land. Dette betyr at vi er en førsteklasses spesialist på farger.

Vår misjon
Vi vil tilby Pigmenter og fargestoffer som oppfyller dine krav til en rimelig pris. Mineralbelegg for vegger og gulv som er produsert ved ærlige og miljøvennlige metoder og som er enkle å bruke.

sm_previews_600x60015
chemical_colors_as31198043