Hvordan bygge terrasse?

Decodeck kan enkelt bli montert med samme type verktøy som ved montering av en treterrasse. Det kreves inget spesialverktøy.

Decodeck vil ikke splintre eller splittes under saging av bordene, så man kan enkelt kutte bordene i de lengdene man ønsker. Det er også mulig å dele bordene slik at endebordet får riktig bredde i henhold til terrassens størrelse.

Behandling av bordene under montering:

Ved benyttelse av elektrisk sag anbefales det å benytte en jevn hastighet, samt at man ofte fjerner spon etc. Hvis det er behov for å fjerne riper eller hakk i bordene, så kan dette enkelt gjøres med sandpapir. (Beveg alltid sandpapiret i samme rettning som rillene i bordene.

Hvordan feste decodeck til bjelkelaget:

Decodeck kan enten festes ved bruk av klips, noe som gir en terrasse uten et eneste skruehull. Man har også muligheten til å benytte standard skruer, men da anbefales det å fordrille. ByggDekor anbefaler å benytte klips, da resultatet vil bli penere, samt at det automatisk vil gi den rette avstanden mellom hvert bord.

Bjelker:

Ved montering på flatt underlag, fortrinnsvis betongdekke, anbefales det bruk av våre egne lektere. De er produsert i det samme materialet som Decodeck, og formen til bjelkene vil gi gulvet full støtte. Pga den spesielle designen på bjelkene, så er vekten minimal, noe som gjør det enkelt å håndtere dem. Man bør alltid feste bjelkene til underlaget.

Avslutte installasjon av Decodeck:

Avslutte installasjon av Decodeck:

For å skjule inngangen til bordene (Decodeck er hult, og man kan derfor se hulrommet på endene), så har vi to ulike løsninger:

1) Endestykker med nøyaktig lik størrelse som bordene, betyr at gulvet ser helt ut. Disse festes rett på bordet. Man kan benytte seg av lim for å sikre at endestykkene sitter godt. Her anbefales bruk av «Simson 007 (BSR 007), som er et universalt høy-elastisk lim.

2) Endeplank. Vi har også 4 meter lange endeplank, også her i matchende farger, som gir en flott avsluttning langs kanten på terrassen.

ByggDekor levere alltid fullstending leggeanvisning (med bilder) ved levering av Decodeck. I tillegg gir vi full oppbacking og service for å sikre at våre kunder får et perfekt resultat.

Klikk her for å se den engelske installsjonsguiden fra produsenten Neofibra: INSTALLASJONSGUIDE.