Stukkatur

stukkatur

ByggDekor har et bredt utvalg av stukkatur. Vårt utvalg av taklister, gulvlister, dekorlister og rosetter har flere ulike typer stukkatur. Stukkatur kan man bruke over alt. Alt fra store gamle leiligheter til små rom kan få et flott særpreg med stukkatur. Vi kommer gjerne på en befaring hjem til deg. Da tar vi med oss et stort utvalg av stukkatur, slik at du selv kan se hva som passer best i ditt hjem. Vi kommer selvsagt også med gode råd og tips, samt gode tilbud.

For å se hele vårt utvalg av stukkatur i både listverk og rosetter så vil jeg anbefale å se brosjyren ved å klikke på bildet under.

ORAC_decor_book

Last ned Orac Decor Book (PDF)

Her er våre bestselgere:
C212: En liten og elegant stukkaturlist som vil passe flott inn i små rom. Ettersom listen er relativt liten vil den fint kunne brukes i rom med lav takhøyde.

Mer info her: C212

C201: Denne stukkaturlisten har en særdeles dyp og flott uskjæring. Størrelsen er relativt liten, slik at den fint passer i små rom med lav tahøyde, eller i større rom hvor man kan kombinere listen med en annen list for å øke størrelsen.

C201

Mer info her: C201

C303: Denne listen har en bord med stukkatur, samt en liten hulkilprofil på toppen. 14 cm høyde betyr at den passer best for deg som har takhøyde litt over normalen. Den krever ikke særdeles stor takhøyde, men fra rundt 2.50/2.60meter vil den passe veldig fint.

C303

Mer info her: C303

C211:Et “must” på varme og lune kjøkken. Sukkerbitlisten benyttes særdeles ofte på kjøkken, og gir en flott avslutning mellom kjøkkeninnredning og taket.

C211

Mer info her: C211

C301:Har du takhøyden som skal til? C307, en råflott list for de med takhøyde over normalen. Profilene og den lille stukkaturborden gir et fantastiskt utseende og vil sette et særpreg på enhver gammel bygård eller et hus som ønsker å virkelig vise frem et flott listverk.

C301

Mer info her: C301

C307:Til sist kan vi vise frem vår store stolthet. C307 leveres som en egen list, hvor man selv kan velge om man ønsker å benytte de små klossene (C307-A). Dette er en gigantisk list og krever selvagt både takhøyde og romstørrelse.

C307

Mer info her: C307