Rosetter

Rosetter fra ByggDekor AS

Rosetter : Vi har et bredt utvalg av rosetter i polyurethane. Slike rosetter er laget på omtrent samme måte som gipsrosetter, ved at de er støpt i ulike former. Våre rosetter er i motsetning til gipsrosetter mye lettere i vekt, og enklere å montere. Mer informasjon og bilder av våre rosetter du finner du lenger ned på siden.

Hva er en rosett?

Rosetter kan være med på å sette sjel og et ekstra preg på et rom. Mer informasjon om hva rosetter kan brukes til og hva våre rosetter er laget av kan du finne her: Hva er en rosett.

Hvordan montere en rosett?

Våre rosetter er lette i vekt og enkle og montere. Ved å bruke vårt spesiallim vil du på en enkel måte montere rosetten uten at du må benytte deg av spiker eller skruer. Les her for monteringsanvisning: Montering av rosetter