Decodeck – Vedlikeholdsfri terrasse

decodekk

DecoDeck – Vedlikeholdsfri terrasse blir produsert fra en homogen mix av tre og plast, som kombinerer de beste egenskaper fra begge materialer. Den naturlige følelsen og utseende av tre kombineres med levetiden og den designmessige friheten som plast gir.

Vedlikeholdsfri terrasse, som har den unike kombinasjonen av tre og plast resulterer i et produkt som krever lite eller inget vedlikehold, med en lang levetid.

Ettersom DecoDeck er sterkt motstandsdyktig til fuktighet og vann (selv klor og saltvann), så vil det ikke eldres slik som naturlig tre. DecoDeck er 100% fri for råte og oppflising.

Sammen med de unike klipsene, vil DecoDeck være lett å installere, samt at det blir et ideelt produkt for en vedlikeholdsfri terrasse, uten synlige skruer.

For mer informasjon og bilder om DecoDeck, vedlikeholdsfri terrasse: Klikk her!

For mer informasjon angående montering av DecoDeck: Klikk her!

Fakta om Komposittgulv og WPC (wood plastic composite):
Komposittgulv eller kompositter er en samlebetegnelse for blandingsmaterialer der man utnytter de gode egenskapene til hver av bestanddelene. Vår kompositt består av ca like stor mengde trefiber og plast.

På markedet i dag finnes det “en jungel” av ulike wpc og komposittgulv, hvor av noen er av svært høy kvalitet mens andre ikke strekker like godt til. For den enkelte forbruker vil det være vanskelig å vite hvilket produkt man bør velge til akkurat sin terrasse. Vi vil derfor anbefale alle som vurderer å legge kompositt og wpc at de spesielt sjekker opprinnelsesland til produktet, hvor lenge det har blitt levert til det norske markedet samt om leverandøren tilbyr lengdene du trenger for å ha færrest mulige skjøter. Kompositt / wpc og skjøter er ikke å anbefale.

Spør oss gjerne om råd, så skal vi gi dere gode svar!